Prosjektet

 

Velkommen til Solhovda Chalet! 8 flotte fritidseiendommer skal bygges på attraktive og solrike Solhovda.

Tradisjonell og moderne design hånd i hånd. Nettopp dette er godt forankret i utviklingen av disse flotte fritidseiendommene. Det er lagt vekt på funksjonelle løsninger og fine materialvalg med god standard, som ivaretar fjellkosen vi setter så høyt.

Chaletene går over to plan og inneholder overbygget inngangsparti, vindfang, bod, hall, 3 soverom og bad med badstue. Trappeløp opp til hovedplan som har flott allrom med kjøkken, spisestue, stue og tv-stue. Soverom med eget bad. Fra stuen har du utgang til altan mot øst og terrasse mot vest. Liten bod med tilkomst fra terrasse. Det er store, gode vindusflater som gir godt med naturlig lys, samt utsikt til flott naturlandskap. Her kan familien virkelig nyte fine fridager og fylle opp lagrene med kvalitetstid høyt over hverdagens tidsklemmer.

Bildene er ment som en illustrasjon. Endringer kan forekomme. Illustrasjon av uteområdet og eksteriør ovenfra kommer snart.

Med kvalitetstid i fokus…

Med Solhovda Chalet ser vi verdien i å kunne våkne uthvilt på familiens helt egne fristed. Hopp rett i ulltøyet, og nyt en varm kopp kaffe mens morgenens første solstråler strømmer inn de store vindusflatene. Planlegg dagens aktiviteter med familien – hent ut langrennskiene fra boden, og spenn de på deg like utenfor hyttedøra… Eller kanskje barna vil ta noen svinger i alpinbakken? Dere kan uansett møtes på Kikutkroa for god stemning og ekte kvalitetsmat.  La barna grille marshmallows i bålpanna og hør de leke seg i snøen som laver ned utenfor, mens du selv tar deg godt til rette i godstolen foran peisen med en god bok i hånda. Server de varm kakao med krem når de kommer kalde og fornøyde inn med frostroser i kinnene.

Med uendelige turmuligheter til fots, eller på sykkelsetet, er dette stedet du garantert vil lengte tilbake til. Legg ut på tur hvor nydelige høstfarger omkranser deg, mens badstuen varmer seg opp for å ta dere i mot slitne og fornøyde.  Inviter gode venner på middag, og samle dere rundt kjøkkenøya for de virkelig gode samtalene.  Peisen som knitrer og materialer i behagelige toner vil skape en herlig atmosfære i rommet.

Kombinert med et rikt og varierende aktivitetstilbud, et levende Geilo sentrum og noe av det vakreste naturlandskapet man kan tenke seg, tør vi påstå at Solhovda Chalet vil være din nye høyfjellsdrøm.

Bak Solhovda Chalet… 

Hils på en glad gjeng med ekte geilinger. Nærmest født og oppvokst i alpinbakken. Nå skal neste generasjon få ta del i utviklingen.

Reisen startet da Arne hjalp sin far med å utvikle hyttetomter og selge dem videre. Han var også instruktør på skiskolen, bidro i heisen og var med på alt den praktiske jobben et alpinanlegg fører med seg. Han var med i alle ledd, fra A til Å . På 90-tallet bygde han de første hyttene på Kikut, og det tok ikke lang tid før Tone kom inn i bildet. Sammen har de jobbet med utvikling av Kikut og Geilo i over 25 år. På begynnelsen av 2000-tallet fikk Arne oppfylt drømmen om å bygge egen skiheis.

Jobben har vært en livsstil for dem begge, og ungene hadde lekegrind på kontoret. Guro og David har begge jobbet i skisenteret fra de var små. De startet med å koste snø av skilt og stikke alpinløyper, før de videre begynte å kjøre heis. Nå jobber David som medarbeider innen bygg og infrastruktur i SkiGeilo, Guro jobber i markedsavdelingen. David er også i gang med en bachelor i eiendomsmegling, og vil videre ta en master i eiendomsutvikling. Guro er på siste året av en bachelor i markedsføringsledelse. Alt med et ønske om å ta kunnskapen tilbake til Geilo.

Nå skal neste generasjon få ta del i utviklingen, og sammen har familien etablert selskapet Kikut 2019 AS, som delvis eies av Kikut Eiendom.

”Med Solhovda Chalet ønsker vi ikke bare å presentere deg et hytteprosjekt. Vi ønsker også å introdusere Geilo, og følelsen du får ved å være akkurat her”.

Kikut Eiendom er en aktiv lokal aktør som eier SkiGeilo sammen med Fredensborg Fritid, samtidig med utvikling av næring og eiendom i tilknytning til skianleggene. Gjennom vår lokale tilknytning har vi en målsetning om å bidra til og øke Geilos attraksjonskraft både som reisemål og bosted – sommer som vinter. Våre ambisjoner om å ta Geilo mot disse målene er en drivkraft i alt vi gjør.

Gjennom vårt eierskap til SkiGeilo har vi påtatt oss et spesielt ansvar på Geilo, og vi har store ambisjoner innen utvikling av alpinproduktet. Som en destinasjon på høyfjellet med storslått natur og god snøsikkerhet, midt mellom øst og vest langs Bergensbanen, har vi tydelige ønsker om hvor vi vil ta Geilo i fremtiden.

Som en forvalter av lange tradisjoner innen reiseliv og fritidsaktiviteter kjenner vi på, og er ydmyke for den oppgaven vi har tatt på oss ved å føre disse tradisjonene videre. Samtidig drives vi av å bidra til å fornye, forbedre og modernisere Geilo i takt med tiden. Vi ønsker å være innovative og drive frem attraksjonskraft som kan ta oss fremover.

Med de varmeste fjellhilsener fra familien Pålgardhaugen.